OLETKO VALMIS UNELMIESI VUOTEEN 2019? Tule mukaani yhteiseen workshopiin, jossa avaamme yhteyttäsi enkeleihin, niin voit tehostaa teidän välistä yhteistyötänne.
OLETKO VALMIS UNELMIESI VUOTEEN 2019? Tule mukaani yhteiseen workshopiin, jossa avaamme yhteyttäsi enkeleihin, niin voit tehostaa teidän välistä yhteistyötänne.
Opi helppo taivaallinen prosessi, jonka kautta opit elämään niin, että saat kaiken mitä haluat enkeleiden avustuksella.
Opi helppo taivaallinen prosessi, jonka kautta opit elämään niin, että saat kaiken mitä haluat enkeleiden avustuksella.
Unelmasi ja toiveesi toteutuvat aina parhaiten ja nopeiten, kun luonasi on upea taho, joka osaa toteuttaa kaikki sinun pyyntösi. Ei ole olemassa enkelimaailmaa voimallisempaa tukea, joten tulethan mukaani, kun autan sinua avautumaan tälle maailmalle yhä vahvemmin!

Opi ottamaan uudenlaisella, tehokkaammalla tavalla apua vastaan enkelimaailmasta! Enkelit tiedostavat helpoimman tien sinunkin unelmaasi, he ovat AINA valmiita auttamaan sinua -> nyt sinun vain tarvitsee oppia avautumaan tälle maailmalle, niin kaikki toiveesi voivat alkaa toteutumaan.

Ilmainen nettitapahtuma järjestetään 20.12.2018 klo 18:30
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
En tule viemään turhaan sinun aikaasi, tämä tapahtuma tulee olemaan TÄYNNÄ asiaa sekä enkeleiden rakkaudellista hoitavaa energiaa. Sinun on aika oppia avautumaan ihanille runsauden visioillesi niiden vastaanottamiseksi taianomaisin keinoin.
ASKEL #1
Sinäkin olet omaksunut herkkään energiajärjestelmääsi ikäviä tukoksia, jotka estävät taivaallisen avun ja ihmeiden saapumisen luoksesi helpolla tavalla. Ymmärrä mitkä asiat pitävät sinut huomaamattasi jumissa, miten voit muuttaa tämän ja miksi pelkkä enkeleiden aistiminen, tai avun pyytäminen ei enää riitä.

ASKEL #2
Opi luomaan enemmän tuloksia elämääsi enkeleiden avustuksella. Miksi et osaa tällä hetkellä saavuttaa unelmiasi taivaallisen helpolla ja taianomaisella tavalla ja miten voit korjata tämän lopullisesti. On aika lopettaa voimastasi pakeneminen ja hyödyntää sitä tehokkaammin onnellisuutesi vahvistamiseksi!

ASKEL #3
Tärkein oivallus onnistuaksesi unelmissasi helpommin ja jatkuvasti. Sinun pitää ymmärtää oma roolisi tässä yhtälössä - muuten tulet aina kompastelemaan unelmissasi. Opi onnistumaan siis viimeinkin myös itse ja siirtämään itsesi siihen taajuuteen, missä tulet aina saamaan mitä haluat.
 

KUN NÄEMME LIVETAPAHTUMASSA, NIIN TÄMÄ MAKSUTON ENKELIVISUALISAATIO ON SINUN!
Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi Ohjausta ja hoitoa enkeleiltä unelmaasi liittyen -visualisaation, jossa vastaanotat enkeleiltä viestejä, ohjausta ja parantavaa energiaa avautuaksesi unelmallesi yhä taianomaisemmin. Voit käyttää tätä vaikka koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta luoda unelmiasi enkeleiden avulla yhä helpommin!
Jos sinusta tuntuu siltä, että unelmien toteuttaminen on vaikeaa, hidasta ja suorastaan mahdotonta, niin tämä workshop on juuri sinulle! Enkelit ovat valmiita auttamaan sinua yhä vahvemmin ja nostamaan manifestointisi taianomaiselle tasolle!
VARAA OMA PAIKKASI TÄSTÄ:
Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus
Valonpolku | valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi
Powered By ClickFunnels.com