AIHEUTTAAKO VETOVOIMAN LAKI SINULLE EDELLEEN PUUTTEITA? Ole valmis siirtymään pysyvästi kauniiseen flow-tilaan, jossa saat unelmasi jatkuvasti luoksesi VIP-tason toimituksella!
AIHEUTTAAKO VETOVOIMAN LAKI SINULLE EDELLEEN PUUTTEITA? Ole valmis siirtymään pysyvästi kauniiseen flow-tilaan, jossa saat unelmasi jatkuvasti luoksesi VIP-tason toimituksella!
LIVEWORKSHOP, jossa opit 3 tärkeää askelta, joiden avulla opit vastaanottamaan luoksesi enemmän rakkautta, runsautta, mielenrauhaa ja iloa.
LIVEWORKSHOP, jossa opit 3 tärkeää askelta, joiden avulla opit vastaanottamaan luoksesi enemmän rakkautta, runsautta, mielenrauhaa ja iloa. 
Rakas ystäväni, nyt on aika jo lopettaa hyvän vastusteleminen ja oppia vastaanottamaan hurjimmatkin runsauden visiosi luoksesi! On aika luoda vuodesta 2019 sinulle iloisin, runsain ja valoisin vuosi ikinä ja minä aion näyttää sinulle selkeän tien tässä onnistumiseksi!

Jaan sinulle miten siirryin ikävästä, jumiutuneesta ja masentuneesta olotilasta todellisuuteen, jossa pystyn luomaan mitä haluan, milloin haluan. Nyt olen valmis jakamaan tämän kaiken sinulle!

Ilmainen nettitapahtuma järjestetään 7.12.2018 klo 18:30
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
En tule viemään turhaan sinun aikaasi, tämä tapahtuma tulee olemaan TÄYNNÄ asiaa sekä parannusta sinun henkilökohtaisiin runsauden tukoksiisi - että voit avautua vastaanottamaan KUIN jumalatar. Anna itsesi pienentämisen ajan olla NYT takanapäin, kun teet kanssani tämän voimallisen muutoksen.
ASKEL #1
Opi tekemään oleellinen siirtymä, joka auttaa sinua manifestoimaan unelmasi totaalisen uudenlaisella tavalla, ilman pakottamista, puskemista ja liiallista voimaa. Tämä auttaa sinua muuttumaan puhtaaksi kanavaksi, päästämään irti vaikeuksista ja astumaan kukoistavaan todellisuuteen, missä elämäsi on täynnä runsautta, rauhaa ja rakkautta.

ASKEL #2
OMG ihana ystäväni! En malta odottaa, että voin jakaa tämän upean tiedon sinulle varmistaaksesi, että voit manifestoida taianomaisesti, helposti ja jumalallisella nopeudella. Meidän tarvitsee herättää sinussakin tämä upea pyhä parannus, niin että voit siirtyä elämään, jossa ihmeet ovat sinulle uutta todellisuuttasi ja arkea.

ASKEL #3
Ymmärrä mikä on #1 virhe, jota sinäkin luultavasti teet tällä hetkellä ja joka karkottaa tiedostamattasi runsauden ja yltäkylläisyyden luotasi pois. Jos sinä haluat elää Havaijilla puolet vuodesta, palkata lastenhoitajan ja yksityisen kokin sekä / tai hankkia itsellesi Teslan, niin älä missaa tätä! 
 

KUN NÄEMME LIVETAPAHTUMASSA, NIIN TÄMÄ MAKSUTON RUNSAUDEN JUMALATAR VISUALISAATIO ON SINUN!
Kun tulet livenä mukaan, saat lahjaksi tämän maksuttoman Runsauden Jumalatar visualisaation, jossa yhdistyt enkeleiden avustuksella universumin rikkauksiin vastaanottaaksesi niitä helposti ja taianomaisesti luoksesi. Voit käyttää tätä vaikka koko loppuelämäsi ajan ja sitä kautta avautua vastaanottamaan mitä haluat, milloin haluat!
Jos tunnet olosi uupuneeksi, jumiutuneeksi tai arvottomaksi, niin tämä workshop on juuri sinua varten! Totuus on… sinun ei tarvitse enää elää näin pidempään! Sinun voi olla kuitenkin vaikeaa vapautua, jos et tiedä että MITEN voit onnistua tässä ja oppia vastaanottamaan mitä haluat.
TEHDÄÄN TÄMÄ YHDESSÄ! OLE VALMIS AKTIVOIMAAN FEMINIINISET TAIKAVOIMASI!
TULE MUKAAN LIVEKOULUTUKSEEN TÄSTÄ:
Henna Saloranta © Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuoja | Käyttöehdot | Vastuuvapaus
Valonpolku| valonpolku@valonpolku.com | Kangasala, Suomi